Química per a l'enginyeria - Flaqué Lajara, Concepció; Andreu Terrén, Glòria; Cortés Izquierdo, Pilar; Puig i Mayolas, Llorenç, 1940- (Barcelona : Iniciativa Digital Politècnica. Oficina de Publicacions Acadèmiques Digitals de la UPC, 2018)
"Uns bons fonaments són la base per assolir els coneixements necessaris per a ser un bon professional. La colʺlecció Temes Clau hi vol contribuir oferint uns materials de conceptes bàsics de les matèries inicials d'enginyeria i d'arquitectura de la UPC. D'una manera dinàmica i entenedora, pretén fer progressar l'estudiant pas a pas en els coneixements bàsics de la matèria que s'imparteix al primer curs, amb un sistema progressiu de teoria, problemes i exercicis proposats. També vol ser un instrument valuós per a tots aquells alumnes que hagin oblidat o que no han assolit, per raó del camí curricular que han escollit, els coneixements conceptuals bàsics per a comprendre i seguir el curs que inicie".
Descripción basada en metadatos suministrados por el editor y otras fuentes.
Recurso electrónico. Santa Fe, Arg.: elibro, 2020. Disponible vía World Wide Web. El acceso puede estar limitado para las bibliotecas afiliadas a elibro.
Keywords: Chemical engineering -- Problems, exercises, etc; Química -- Problemas, ejercicios, etc; Libros electrónicos.