Innovació guiada pel disseny - Monguet, Josep M. (UPCGrau ; Enginyeries industrials, 2018)
"Un projecte dinnovació és una activitat en essència multidisciplinària, i aquest llibre justament és un recurs docent que integra i presenta de forma ordenada, coneixements propis dels àmbits del disseny, de la tecnologia i de la gestió. El fil conductor del llibre, és el seguiment des de linici dun projecte dinnovació, i permet descobrir i aprofitar els coneixements i les tècniques que es proposen. Un projecte dinnovació respon sempre a una necessitat que té la gent, que es realitzable amb la tecnologia disponible i que es pot canalitzar al mercat gràcies a un model de negoci que el faci viable. La innovació requereix, en general, dun equip, en el que hi conflueixin totes les disciplines, estils i visions que el projecte requereix".