Demography and nutrition evidence from historical and contemporary populations /
Autor principal: | Scott, Susan, 1953- |
---|---|
Otros autores: | Duncan, C. J. |
Formato: | Electrónico |
Idioma: | English |
Fecha de publicación: |
Oxford ; Malden, MA :
Blackwell Science,
2002.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=179195 |
Ejemplares similares
-
Routledge international handbook of food studies
Fecha de publicación: (2013) -
Precarización social y alimentación : los comedores sociales /
por: Verthein, Ursula,
Fecha de publicación: (2018) -
Demography in transition : emerging trends in population studies /
Fecha de publicación: (2006) -
Nutrition essentials for nursing practice /
por: Dudek, Susan G.
Fecha de publicación: (2010) -
The complete guide to nutrition in primary care
Fecha de publicación: (2007)