Gut flora, nutrition, immunity and health

Detalles Bibliográficos
Otros autores: Fuller, R., Perdigón, G.
Formato: Electrónico
Idioma:English
Fecha de publicación: Oxford ; Malden, MA : Blackwell Pub., 2003.
Materias:
Acceso en línea:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=179196
LEADER 01352nam a22003614a 4500
001 ELB179196
003 FINmELB
005 20200520144314.0
006 m o d |
007 cr cn|||||||||
008 021028s2003 enka sb 001 0 eng
010 |z  2002152849 
020 |z 1405100001 
035 |a (OCoLC)50959010 
040 |a FINmELB  |c FINmELB  |d FINmELB 
050 4 |a QR171.I6  |b G98 2003 
082 0 4 |a 612.3  |2 21 
245 0 0 |a Gut flora, nutrition, immunity and health  |h [electronic resource] /  |c edited by Roy Fuller & Gabriela Perdigón. 
260 |a Oxford ;  |a Malden, MA :  |b Blackwell Pub.,  |c 2003. 
300 |a xii, 276 p. :  |b ill. 
504 |a Includes bibliographical references and index. 
588 |a Description based on metadata supplied by the publisher and other sources. 
590 |a Electronic reproduction. Santa Fe, Arg.: elibro, 2022. Available via World Wide Web. Access may be limited to eLibro affiliated libraries. 
650 0 |a Intestines  |x Microbiology. 
650 0 |a Nutrition. 
650 0 |a Functional foods. 
650 0 |a Digestion. 
655 4 |a Electronic books. 
700 1 |a Fuller, R. 
700 1 |a Perdigón, G.  |q (Gabriela) 
797 2 |a elibro, Corp. 
856 4 0 |u https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=179196 
950 |a eLibro English