Alternative justice : arbitraje 5.0 - Calaza López, Sonia,; Fontestad Portáles, Leticia,; Ordeñana Gezuraga, Ixusko, 1975-; Suárez Xavier, Paulo Ramón, (Ética, Justicia y Proceso., 2024)
Este libro é o resultado dun reto: o de establecer as normas, regras e valores do contrato matrimonial entre dixitalización e IA e MASC e arbitraxe -, con especial tratamento deste último método de resolución de disputas tecnolóxicas. Nestes momentos, cando os MASC non pasaron a formar parte da nosa lexislación vixente, o Real Decreto-Lei 6/2023, do 19 de decembro, polo que se aproban medidas urxentes para a execución do Plan de Recuperación e Transformación e Resiliencia en materia, entre outras, de o servizo público de Xustiza decidiu deixalos atrás -probablemente para que se regulen nunha Lei separada.