Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Libre empresa o nacionalizacio...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Libre empresa o nacionalización en la industria de la carne /

Bibliographic Details
Main Author: Puiggrós, Rodolfo.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Buenos Aires : Editorial Universitaria de Buenos Aires, 2014.
Edition:2 ̂ edición.
Series:Libros son nuestros.
Subjects:
Meat industry and trade > Argentina.
Industria de la carne y comercio > Argentina.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=66338
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=66338

Similar Items

  • Libre empresa o nacionalización en la industria de la carne /
    by: Puiggrós, Rodolfo,
    Published: (2015)
  • Avances de investigación en tecnología y ciencia de la carne /
    Published: (2016)
  • Las cadenas productivas de carne ovina en México y Uruguay /
    Published: (2016)
  • Tecnologías aplicadas en laproducción, calidad y competitividad de la carne de especies pecuarias /
    Published: (2018)
  • El poder de la carne /
    Published: (2008)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...