Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Escuela argentina de parriller...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Escuela argentina de parrilleros tradición y parrilla argentina /

Bibliographic Details
Main Author: López, Carlos Alberto.
Other Authors: e-libro, Corp.
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Buenos Aires : el autor, 2013.
Subjects:
Gastronomía.
Parrilla.
Barbecuing > Argentina.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=77252
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=77252

Similar Items

  • Discondroplasia tibial de los pollos parrilleros
    by: Dallorso, M. E.
    Published: (2002)
  • Arte y saberes de la "Bandeja Paisa"
    by: López, Carlos.
    Published: (2009)
  • Elaboración de platos combinados y aperitivos : UF0057 /
    by: Ladrón de Guevara, Miguel Ángel,
    Published: (2022)
  • Elaboración y exposición de comidas en el bar-cafetería : MF1049 /
    by: Ladrón de Guevara, Miguel Ángel,
    Published: (2023)
  • Preelaboración y conservación culinarias /
    by: Carrón Sánchez, Ambrosio,
    Published: (2022)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...