Skip to content
  • Univ. Loyola Andalucía
  • Facultad de Teología
  • Feedback
  • 0 items (Full)
  • Language
    • English
    • Español
Advanced
  • Home
  • Capacitación de funcionarios...
  • Holdings
  • Cite this
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
    • Export to MARC
    • Export to MARCXML
    • Export to RDF
    • Export to BibTeX
    • Export to RIS
  • Bookmark
  • Add to Book Bag Remove from Book Bag
Cover Image
QR Code

Capacitación de funcionarios de servicios de alimentación y nutrición /

Bibliographic Details
Other Authors: Saravia, Luisa,
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Montevideo : Universidad de la República, 2016.
Subjects:
Food service.
Public officers > Training of.
Servicio de alimentación.
Funcionarios > Entrenamiento.
Libros electrónicos.
Online Access:https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=79694
  • Holdings
  • Description
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://recursos.uloyola.es/login?url=https://accedys.uloyola.es:8443/accedix0/sitios/ebook.php?id=79694

Similar Items

  • Ayudantes de cocina : manual /
    Published: (2010)
  • Ayudantes de cocina : cuaderno del alumno /
    Published: (2010)
  • Ayudantes de cocina /
    Published: (2012)
  • Cocina como lugar de trabajo : tecnología y condiciones físicoambientales /
    Published: (2012)
  • Guía para el docente y solucionarios operaciones básicas de catering.
    Published: (2012)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian

Biblioteca

biblioteca@uloyola.es bibliotecagr@uloyola.es

Loading...