APA Citation

Flores Mancheno, C. I., Roca Argüelles, M. G., & Tejedor Arias, R. (2017). Desarrollo de un embutido con carne de cuy (Cavia porcellus Linnaeus), harina de habas (Vicia faba. L) y cultivo iniciador. La Habana: Editorial Universitaria.

Chicago Style Citation

Flores Mancheno, César Iván., Manuel G. Roca Argüelles, and René Tejedor Arias. Desarrollo De Un Embutido Con Carne De Cuy (Cavia Porcellus Linnaeus), Harina De Habas (Vicia Faba. L) Y Cultivo Iniciador. La Habana: Editorial Universitaria, 2017.

MLA Citation

Flores Mancheno, César Iván., Manuel G. Roca Argüelles, and René Tejedor Arias. Desarrollo De Un Embutido Con Carne De Cuy (Cavia Porcellus Linnaeus), Harina De Habas (Vicia Faba. L) Y Cultivo Iniciador. La Habana: Editorial Universitaria, 2017.

Warning: These citations may not always be 100% accurate.