Legislació turística de Catalunya - Aguilar Jiménez, José Luis (Cizur Menor, Navarra Aranzadi, 2017)
Aquesta obra inclou les normes vigents en matèria turística d?aplicació a Catalunya. L?estructura del Codi ha prioritzat les normes de Catalunya i ha inclòs normes de caràcter urbanístic però amb un impacte decisiu en l?àmbit turístic. Es recullen les principals lleis que estableixen el marc jurídic com la Llei 13/2002, de 21 de juny, de turisme de Catalunya, el Decret 159/2012, de 20 de novembre, d'establiments d'allotjament turístic i d'habitatges d'ús turístic; a continuació és tracten les normatives especials de cada tipologia d?establiments i negocis regulats de caràcter turístic tals com Hotels, Agències de viatges, Apartaments turístics, Càmpings, Turisme actiu i Turisme rural; per continuar amb les normes sobre llicencies d?activitats. És tracta de forma agrupada els plans especials de la ciutat de Barcelona, amb la inclusió del PEUAT (Pla Especial Urbanístic d?Allotjaments Turístic) de Barcelona, de recent aprovació i publicació. L?obra finalitza amb dos amplis índexs, un conceptual i un altre cronològic, per tal de facilitar la consulta àgil i eficaç de qualsevol disposició.
Keywords: Derecho administrativo