La forma del agua - Hawkins, Sally 1976-; Jenkins, Richard; Toro, Guillermo del, 1964-; Spencer, Octavia, 1970-; Shannon, Michael, 1974-; Jones, Doug (Twentieth Century Fox, 2018)
Nun inquietante laboratorio de alta seguridade, durante a Guerra Fría, prodúcese unha conexión insólita entre dous mundos aparentemente afastados. A vida da solitaria Elisa, que traballa como limpiadora no laboratorio, cambia por completo cando descobre un experimento clasificado como secreto: un home anfibio que se atopa aí recluído