La forma del agua - Hawkins, Sally 1976-; Jenkins, Richard; Toro, Guillermo del, 1964-; Spencer, Octavia, 1970-; Shannon, Michael, 1974-; Jones, Doug (Madrid Twentieth Century Fox, 2018)
Nun inquietante laboratorio de alta seguridade, durante a Guerra Fría, prodúcese unha conexión insólita entre dous mundos aparentemente afastados. A vida da solitaria Elisa, que traballa como limpiadora no laboratorio, cambia por completo cando descobre un experimento clasificado como secreto: un home anfibio que se atopa aí recluído
Sally Hawkins, Doug Jones, Michael Shannon, Octavia Spencer, Richard Jenkins, Michael Stuhlbarg, Lauren Lee Smith, David Hewlett, Nick Searcy, Morgan Kelly, Dru Viergever, Maxine Grossman, Amanda Smith, Cyndy Day, Dave Reachill
En castelán, inglés, e catalán
Keywords: Películas cinematográficas; Guerra fría no cine; Cine fantástico