Skip to content
Toggle navigation
Univ. Loyola Andalucía
Facultad de Teología
Feedback
0
items
(Full)
Language
English
Español
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Tag
Número Amicus
Find
Advanced
Home
Las claves de la innovación en...
Holdings
Cite this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to MARC
Export to MARCXML
Export to RDF
Export to BibTeX
Export to RIS
Bookmark
Add to Book Bag
Remove from Book Bag
Las claves de la innovación en alimentación
Main Author:
Nueno, José Luís
Format:
Book
Publication:
Barcelona : AECOC, 1968
Holdings
Staff View
Similar Items
Claves de la innovación /
by: Ridley, Matt,
Published: (2020)
Alimentación en las aminoacidopatías
by: Couce Pico, Maria Luz
Published: (2013)
Alimentación en las Aminoacidopatías.
by: Couce Pico, María Luz
Published: (2010)
La alimentación
Published: (1992)
Alimentación depurativa /
by: Palmetti, Néstor,
Published: (2014)
×
Loading...