Pràctiques de dret del treball i de la seguretat social. Edició actualitzada. (Eines, 1996)
Manual destinat als alumnes amb l'objectiu de transmetre la metodologia i les tècniques necessàries per interpretar i aplicar correctament els principis i les normes jurídiques-sobretot de caire laboral-sense oblidar la relació entre norma i fet social (edició ampliada i actualitzada).