Lleida de postguerra: La represa. - Borràs Vidal, Ramon (Catàlegs d'Exposicions, 1996)
El fotògraf Ramón Borràs Vidal, un cop finalitzada la Guerra Civil espanyola, féu reportatges que són un viu reflex de l'estat en què es trobava Lleida i altres indrets de la província en els anys de postguerra.