Teatre medieval i modern. - Miró, Ramon (Biblioteca Literària de Ponent, 1996)
Antología centrada en la evolución genérica del teatro religioso, que recoge un drama litúrgico (Visitatio sepulchri dela Seu d'Urgell), un misterio (Ms. B de la Pasión de Cervera, 1934) y una comedia (Josep Roig, Comedia de la Mare de Déu de les Sogues,Arbeca/Bellvis, 1743).