Televisión de proximidad en Europa Experiencias de descentralización en la era digital (Aldea Global, 2017)
Hi ha centenars d?emissores regionals a la UE amb un grau de desenvolupament i de penetració molt desigual. En el cas de la televisió local, les emissores es compten per milers. S?hi analitza la situació a cadascun dels països, tant des de la perspectiva regional com des de la local i la urbana.