El Camp de Tarragona: realitat actual i propostes per a la planificació estratègica (Quaderns del Camp, 2014)
Aquest estudi és un encàrrec de la Generalitat de Catalunya a la Universitat Rovira i Virgili a partir d'un conveni signat el 31 d'agost de 2006 que recull la iniciativa de la Mesa Socioeconòmica del Camp per dur a terme, en un futur proper, la planificació estratègica del Camp de Tarragona.