Garantia de qualitat docent: processos, estàndards i indicadors (Universitat Rovira i Virgili, 2014)
El procés de canvi que viu la universitat europea en els últims anys és tan evident que ha esdevingut una prioritat estratègica per a les institucions deducació superior. La qualitat de la docència és un procés complex, en el qual intervenen molts factors, i és fonamental sensibilitzar i implicar en el procés d'assegurament de la qualitat de la docència tots els agents universitaris: docents, estudiants i personal d'administració i serveis. En aquesta obra els autors aporten diferents perspectivas del procés de garantia de la qualitat docent, eix de les transformacions requerides en la controvergència cap a lespai europeu d'educació superior (EEES).