Lingüística i ensenyament de llengües - Cuenca Ordinyana, M. Josep (Educació. Sèrie Estudis, 2017)
Cal construir ponts entre la teoria i la realitat de l?ensenyament de llengües. A aquesta necessitat intenta respondre el present volum, fruit de la tasca conjunta de diferents professionals vinculats a la recerca i a la docència en l?àrea de la lingüística.