Política y reformas curriculares - Beltrán Llavador, Francisco (Educació. Sèrie Estudis, 2017)
El sistema educatiu ha estat sempre sensible als imperatius polítics. Aquest llibre mostra la relació entre les reformes curriculars, els arguments polítics que les avalen i les raons pràctiques subjacents. S?hi analitzen les regulacions dictades per la política curricular i les vinculacions entre la política general de l?Estat i l?educació.