Creadores de futuro Ciencia para mejorar el mundo - Gómez-Romero, Pedro (SIN FRONTERAS, 2017)
Hi ha moltes formes de canviar el món, però els descobriments científics i el desenvolupament de noves tecnologies brinden l'oportunitat de dur a terme transformacions radicals i incommensurables. El físic Volta no va inventar la pila per a alimentar cap artefacte elèctric, però va canviar el nostre món com ni ell mateix podia imaginar. No cal ser premi Nobel per a fer contribucions a la nostra evolució tecnològica, ni dedicar-se a la -ciència, solament cal disposar de les eines per a crear futur. Aquest volum recull històries de descobriments, un conjunt de peces teixides com si fóra un patchwork en què l'harmonia deriva precisament de la diversitat i que convida a descobrir els mecanismes del mateix descobriment, l'estreta relació entre ciència i tecnologia i els enormes efectes que tenen els descobriments científics en la societat.