Juan Basilio de Castellví y Coloma Conde de Cervellón Poesías y epistolario - Mas i Usó, Pasqual Vicent; Vellón Lahoz, Francisco Javier (PARNASEO, 2017)
Juan Basilio de Castelví y Coloma, comte de Cervelló (1675-1754), representa la figura de l'intel·lectual que va protagonitzar la transició de la cultura acadèmica barroca a l'orientació racionalista i europeista. En el Present volum apareixen recopilades, en edició crítica, les seues obres poètiques i la seua correspondència amb Manuel Maní, Gregorio Mayans, Otto Mencke, Pladdus Schwesinger, Vicente Millera i Otto Ferdinand.ie.