IV Encontro Mocidade Investigadora Libro de resumos - Busto Ulloa, Saray; Conde Amboage, Mercedes; Enríquez García, María José; Louredo Rodríguez, Eduardo; Rey Ares, Lucía; Sánchez Rebordelo, María Estrella (Servizo de Publicacións e Intercambio Científico da USC, 2017)
O IV Encontro da Mocidade Investigadora tivo lugar na Universidade de Santiago de Compostela en xuño de 2016. O encontro, de carácter multidisciplinar, busca achegar aos novos investigadores dos distintos programas de doutoramento nos que participa a Universidade de Santiago de Compostela permitíndolles dar visibilidade aos seus traballos e fomentando a colaboración e o intercambio de coñecemento entre as diversas áreas. Con estes mesmos obxectivos edítase este libro no que se recollen os resumos das contribucións presentadas durante o encontro.