Willa Cather El reverso de la alfombra - Barranco Ureña, Empar (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
El estudio descubre a una artista que supo combinar las técnicas y los intereses de las vanguardias de su tiempo y las técnicas y los intereses del argumento y la narrativa doméstica. La profundización en la obra narrativa de Cather se realiza de forma cronológica, si bien los dos criterios que más peso han tenido en la división que Empar Barranco propone son la actitud de la escritora hacia el ámbito doméstico y el tono general de las narraciones.@L'estudi descobreix una artista que va saber combinar les tècniques i els interessos de les avantguardes del seu temps i les tècniques i els interessos de l'argument i la narrativa domèstica. L'aprofundiment en l'obra narrativa de Cather es realitza de manera cronològica, si bé els dos criteris que més pes han tingut en la divisió que Empar Barranco proposa són l'actitud de l'escriptora cap a l'àmbit domèstic i el to general de les narracions.