Análisis de circuitos - Camps Valls, Gustavo (Educació. Sèrie Materials, 2011)
Los principios básicos y las herramientas de trabajo fundamentales del análisis de circuitos y teoría de redes lineales se exponen en este libro de una manera sencilla pero con el rigor y la lógica imprescindibles en un manual docente. La estructura del libro permite avanzar paulatinamente y tratar temas como las señales, las leyes de Kirchhoff o las redes con tres y cuatro terminales, para llegar a conceptos de corriente alterna, transitorios y análisis espectral. Todos los capítulos incluyen una muestra de problemas resueltos.@Els principis bàsics i les eines de treball fonamentals de l'anàlisi de circuits i teoria de xarxes lineals s'exposen en aquest llibre d'una manera senzilla però amb el rigor i la lògica imprescindibles en un manual docent. l'estructura del llibre permet avançar gradualment i tractar temes com els senyals, les lleis de Kirchhoff o les xarxes amb tres i quatre terminals, per arribar a conceptes de corrent alterna, transitòria i anàlisi espectral. Tots els capítols inclouen una mostra de problemes resolts.