Política y prácticas de la educación de personas adultas - Beltrán Llavador, Francisco (Educació. Sèrie Materials, 2014)
En nuestro país, hasta hace muy poco, hablar de EA venía siendo sinónimo de educación marginal, compensatoria o dirigida a la tercera edad. Este reduccionismo ha venido marcando y limitando poderosamente tanto la visión político-administrativa como las prácticas educativas. El presente estudio se justifica por ser una alternativa a tal concepción.@Al nostre país, fins temps molt recents, parlar d?EA era sinònim d?educació marginal, compensatòria o dirigida a la tercera edat. Aquesta simplificació ha marcat i limitat poderosament tant la visió política-administrativa com les pràctiques educatives. El present estudi es justifica per ser una alternativa a dita concepció.