Los relatos de Carson McCullers Viaje hacia la génesis de un estilo - Posteguillo Gómez, Santiago (BIBLIOTECA JAVIER COY D'ESTUDIS NORD-AMERICANS, 2017)
L'absència d'un corpus crític que s'ocupe dels primers relats escrits per Carson McCullers justifica la necessitat d'aquest estudi. El novel·lista històric Santiago Posteguillo analitza en aquest volum com Carson McCullers, una de les millors escriptores nord-americanes del segle XX, va començar la seua carrera literària en les classes de literatura creativa de la professora Bats de la University of New York. L'objectiu de la recerca és analitzar els primers esforços narratius de l'autora, per tal d'investigar els diferents elements que puguen aclarir el per què de la conjunció de realisme i simbolisme en les seues obres posteriors. Posteguillo proposa un passeig literari per les narracions de la jove escriptora de només 18 anys, un viatge cap a la gènesi d'un estil literari en el que trobem una sèrie de relats que pràcticament han passat desapercebuts per a la crítica.