Paisaje, turismo e innovación l Congreso de "Paisaje, turismo e innovación" - Schlesinger, Walesska (Universitat i Territori, 2017)
Aquest volum reuneix les aportacions presentades al l Congrés de "Paisatge, Turisme i Innovació" organitzat per la Agència Valenciana del Turisme i la Universitat de València, en un esforç per a posar en valor les múltiples experiències que en diverses facetes del turisme s'han generat a partir dels paisatges de la Comunitat Valenciana. Els textos reflecteixen el debat generat entorn de tres temes claus per al futur de la Comunitat Valenciana: el paisatge, el turisme i la innovació. Les aportacions dels diferents professionals i acadèmics permeten avançar en una millor valoració del paisatge i desenvolupament de productes turístics sostenibles a partir d'ell. En conjunt la publicació recull una versió més extensa del debat en el qual s'aborda la relació del paisatge amb: la cultura, l'accessibilitat, les noves tecnologies i l?enogastronomia.