Valencia, 1957-2007 De la riada a la Copa del América - Varios autores (Oberta, 2011)
Con motivo de la conmemoración del cincuenta aniversario de la riada de 1957, el MuVIM quiso ofrecer no sólo una documentada exposición 'La riuà que canvià València', en cuyo catálogo se encuentra una narración rigurosa, y en ocasiones novedosa, de los hechos ocurridos 'antecedentes incluidos' y de sus consecuencias inmediatas. Como en otras ocasiones, el MuVIM organizó también unas jornadas, donde el objetivo central fue analizar algunos procesos determinantes de la transformación experimentada por la ciudad en los cincuenta años posteriores a la riada. Este libro, fruto de aquellas jornadas realizadas en noviembre de 2007, pretende abrir nuevas perspectivas de discusión y contraste que ayuden a definir, de la forma más consensuada posible, políticas urbanas sensatas y eficientes.@Amb motiu de la commemoració del cinquanta aniversari de la riuada de 1957, el MuVIM va voler oferir no només una documentada exposició 'La riuà que canvià València', en el catàleg de la qual es troba una narració rigorosa, i en ocasions nova, dels fets ocorreguts -antecedents inclosos- i de les seues conseqüències immediates. Com en altres ocasions, el MuVIM va organitzar també unes jornades, on l'objectiu central va ser analitzar alguns processos determinants de la transformació experimentada per la ciutat en els cinquanta anys posteriors a la riuada. Aquest llibre, fruit d'aquelles jornades realitzades el novembre de 2007, pretén obrir noves perspectives de discussió i contrast que ajuden a definir, de la forma més consensuada possible, polítiques urbanes assenyades i eficients.