Carmina latina epigraphica carthaginis novae - Gómez Font, Xavier (Fora de Col·lecció, 2011)
Dentro de la epigrafía de la Hispania romana, el corpus más antiguo de poesía epigráfica, y también uno de los más numerosos, es el perteneciente a la antigua Carthago Nova. Las diez inscripciones que forman el corpus se presentan en este volumen editadas -previa autopsia de todas las inscripciones conservadas y previo examen de la tradición manuscrita e impresa- y comentadas desde el punto de vista epigráfico y filológico. Ricardo Hernández Pérez y Xavier Gómez Font son profesores titulares del Departamento de Filología Clásica de la Universitat de València. Ambos han centrado su investigación en el campo de la epigrafía latina, y son miembros del grupo de investigación encargado de editar los Carmina Latina Epigraphica de Hispania.@Dins de l'epigrafia de la Hispània romana, el corpus més antic de poesia epigràfica, i també un dels més nombrosos, és el pertanyent a l'antiga Carthago Nova. Les deu inscripcions que formen el corpus es presenten en aquest volum editades -prèvia autòpsia de totes les inscripcions conservades i previ examen de la tradició manuscrita i impresa- i comentades des del punt de vista epigràfic i filològic. Ricardo Hernández Pérez i Xavier Gómez Font són professors titulars del Departament de Filologia Clàssica de la Universitat de València. Ambdós han centrat la seua investigació al camp de l'epigrafia llatina, i són membres del grup d'investigació encarregat d'editar els Carmina Latina Epigraphica de Hispania.