Enfermedades sistémicas y del aparato locomotor - García Escrivá, David (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
Este manual recoge las lecciones del programa docente correspondiente a la Patología Médica del Aparato Locomotor, tal como se imparte en el Departamento de Medicina de la Facultad de Medicina de la Universidad de Valencia, al que se han añadido una serie de capítulos que considerábamos de interés y que forman parte de la oferta docente en los seminarios de la asignatura. Con un enfoque de la obra es eminentemente práctico, concebido fundamentalmente para los estudiantes de medicina y cualquier otro profesional de la medicina interesado en conocer mejor la materia expuesta.@Aquest manual recull les lliçons del programa docent corresponent a la Patologia Mèdica de l'Aparell Locomotor, tal com s'imparteix en el Departament de Medicina de la Facultat de Medicina de la Universitat de València, al que s'han afegit una sèrie de capítols que consideràvem d'interès i que formen part de l'oferta docent en els seminaris de l'assignatura. Amb un enfocament de l'obra és eminentment pràctic, concebut fonamentalment per als estudiants de medicina i qualsevol un altre professional de la medicina interessat a conèixer millor la matèria exposada.