Instrumentos ópticos y optométricos Teoría y prácticas - Furlan, Walter D. (Educació. Sèrie Materials, 2011)
Este libro, dirigido especialmente a los estudiantes de la Diplomatura en Óptica y Optometría, constituye un texto de carácter básico para el estudio de los instrumentos ópticos y optométricos. En cada tema se presenta, junto a la teoría, una propuesta de prácticas de laboratorio. También es adecuado, dado su enfoque, para profesionales de la optometría, estudiantes de primer ciclo de ciencias básicas y profesorado -universitario o de otros niveles- con conocimientos elementales de óptica geométrica.@Aquest llibre, dirigit especialment als estudiants de la Diplomatura en Òptica i Optometria, constitueix un text de caràcter bàsic per a l'estudi dels instruments òptics i optomètrics. En cada tema es presenta, junt a la teoria, una proposta de pràctiques de laboratori. També és adequat, donat el seu plantejament, per a professionals de l'optometria, estudiants de primer cicle de ciències bàsiques i professorat -universitari o d'altres nivells- amb coneixements elementals d'òptica geomètrica.