Química general para las ciencias ambientales - González Luque, Remedios (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
Este libro se ajusta al programa de la asignatura de Química, ubicada en el plan de estudios para el grado en Ciencias Ambientales. Se trata de suministrar al estudiante un conocimiento de los principios fundamentales de la Química que le permita abordar con la base adecuada otras asignaturas y le ayude en su futuro desarrollo profesional. Escrito y diseñado para estudiantes, cada capítulo introduce, primero, los conceptos teóricos y, a continuación, muestra las aplicaciones y repercusiones en fenómenos relacionados con el medio ambiente. Para aclarar los conceptos, se acompañan diferentes ejercicios intercalados. Al final de cada capítulo, se presenta una serie de ejercicios y cuestiones tipo test, que sirven al alumnado para reforzar los conceptos introducidos y como herramienta de autoevaluación de los conocimientos adquiridos.@Aquest llibre s'ajusta al programa de l'assignatura de Química, situada en el pla d'estudis per al grau en Ciències Ambientals. Es tracta de subministrar a l'alumnat un coneixement dels principis fonamentals de la Química que li permetran abordar amb la base adequada altres assignatures i li ajude en el seu futur desenvolupament professional. Escrit i dissenyat per a estudiants, cada capítol introdueix primer els conceptes teòrics i, a continuació, mostra les aplicacions i repercussions en fenòmens relacionats amb el medi ambient. Per aclarir els conceptes, s'acompanyen diferents exercicis intercalats. Al final de cada capítol, es presenta una sèrie d'exercicis i qüestionis tipus test, que serveixen a l'alumnat per reforçar els conceptes introduïts i com a eina d'autoavaluació dels coneixements adquirits.