Programación matemática para la economía y la empresa - Font Belaire, M.ª Begoña (Educació. Laboratori de Materials, 2011)
La crítica especializada ha destacado que la profesora Belaire no sólo es un modelo de rigor conceptual, sino que cumple el fin para el que esta presentación ha sido pensada: dirigir el aprendizaje reservando al alumno una serie de importantes decisiones al explotar las secciones 'práctica con ordenador', 'aprendiendo a razonar', 'revisando los conocimientos adquiridos', 'lecturas complementarias'. La explotación en línea de este producto aún hará más operativas estas secciones.@La crítica especialitzada ha destacat que la professora Belaire no només és un model de rigor conceptual, sinó que compleix el fi per al qual aquesta presentació ha estat pensada: dirigir l'aprenentatge reservant a l'alumne una sèrie d'importants decisions en explotar les seccions «pràctica amb ordinador», «aprenent a raonar», «revisant els coneixements adquirits», «lectures complementàries». l'explotació en línia d'aquest producte encara farà més operatives aquestes seccions.