Léxico psico(pato)lógico En la obra de Carlos Castilla del Pino - Segarra Valls, Julio José (Fora de Col·lecció, 2011)
A modo de diccionario, este libro presenta 590 entradas que estructuran la teoría epistemológica de la conducta y de la sociedad que el profesor Carlos Castilla del Pino, figura indiscutible y referente de la psico(pato)logía del siglo XX y principios del XXI, desarrolla para entender y comprender las actuaciones humanas. Pretende ser una introducción conceptual a su original, extensa y diseminada obra que sirva de acicate para que los profesionales que lo (re)conocían y los que puedan desconocerlo, tengan la oportunidad de (re)descubrirlo mediante textos originales, de una forma sistemática, resumida e incitadora.@Com si es tractara d'un diccionari, aquest llibre presenta 590 entrades que estructuren la teoria epistemològica de la conducta i de la societat que el professor Carlos Castilla del Pino, figura indiscutible i referent de la psico(pato)logia del segle XX i principis del XXI, desenvolupa per entendre i comprendre les actuacions humanes. Pretén ser una introducció conceptual al seu original, extensa i disseminada obra que serveixi d'estímul per tal que els professionals que el (re)coneixien i els aquells que puguen desconèixer-lo, tinguen l'oportunitat de (re)descobrir-lo mitjançant textos originals, d'una forma sistemàtica, resumida i incitadora.