Universidad, formación y desarrollo - Fernández de la Vega, M.ª Teresa (Fora de Col·lecció, 2011)
Conferencia impartida por la Vicepresidenta primera, Ministra de la Presidencia y Portavoz del gobierno en la Universitat d'Estiu de Gandia en el acto de apertura de la XXV edición de la Universitat d'Estiu de Gandia, el 14 de julio de 2008.@Conferència impartida per la Vicepresidenta primera, Ministra de la Presidència i Portaveu del govern en la Universitat d'Estiu de Gandia a l'acte d'obertura de la XXVena edició de la Universitat d'Estiu de Gandia, el 14 de juliol de 2008.