The Elusive Prominence of Maxwell Anderson in the American Theater - Dinapoli, Russell (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Instructivo, ameno y documentado de manera soberbia, este libro constituye el primer estudio relevante sobre Maxwell Anderson publicado en España. El trabajo de DiNapoli ofrece una excelente introducción a este interesante aunque controvertido dramaturgo@Instructiu, amè i documentat de manera superba, aquest llibre constitueix el primer estudi rellevant sobre Maxwell Anderson publicat a Espanya. El treball de DiNapoli ofereix una excel·lent introducció a aquest interessant encara que controvertit dramaturg.