Teaching American Literature in Spanish Universities - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
"Uno de los aspectos más valiosos de este libro es que comienza enlazando, a través de los dos primeros artículos, la educación universitaria con su nivel inmediatamente anterior: la escuela de secundaria; una conexión que a menudo se olvida con serios resultados para ambos. En este sentido, Benito Camacho Martín, el autor de uno de los artículos, realiza un análisis lúcido y en cierto modo dogmático sobre el declive de la enseñanza de literatura en las escuelas de secundaria, tanto en horas dedicadas como en conocimientos adquiridos. Los otros artículos 'algunos en inglés y otros en castellano' tratan distintos aspectos de la enseñanza de literatura norteamericana, con un énfasis manifiesto en materiales del siglo XX y, sobre todo, en la literatura afro-americana; de hecho, el libro resultará particularmente útil para los profesores de esto último@Un dels aspectes més valuosos d'aquest llibre és que comença enllaçant, a través dels dos primers articles, l'educació universitària amb el seu nivell immediatament anterior: l'escola secundària; una connexió que sovint s'oblida amb seriosos resultats per a tots dos. En aquest sentit, Benito Camacho Martín, l'autor d'un dels articles, realitza una anàlisi lúcida i en certa manera dogmàtic sobre el declivi de l'ensenyament de literatura a les escoles de secundària, tant en hores dedicades com en coneixements adquirits. Els altres articles, alguns en anglès i uns altres en castellà, tracten diferents aspectes de l'ensenyament de literatura nord-americana, amb una èmfasi manifesta en materials del segle XX i, sobretot, en la literatura afro-americana; de fet, el llibre resultarà particularment útil per als professors d'això últim."