Textualities: Essays on Poetry in the United States - Hamilton, David (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
David Hamilton fue desde mediados de los años 70 y durante más de dos décadas el editor de The Iowa Review. Estos ensayos que aquí se recogen constituyen una parte de su autobiografía intelectual, ya que traza su compromiso con la literatura americana, especialmente en la poesía escrita en inglés en los Estados Unidos. En este volumen se recopilan diversos ensayos sobre poesía contemporánea estadounidense, desde William Carlos Williams, Robert Frost, Richard Wilbur hasta John Ashbery.@David Hamilton fou des de mitjans dels anys 70 i durant més de dues dècades l'editor de The Iowa Review. Aquests assajos que aquí es recullen constitueixen una part de la seva autobiografia intel·lectual, ja que traça el seu compromís amb la literatura americana, especialment en la poesia escrita en anglès als Estats Units. En aquest volum es recopilen diversos assajos sobre poesia contemporània nord-americana, des de William Carlos Williams, Robert Frost, Richard Wilbur fins a John Ashbery.