Los reinos de Santayana - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Coincidiendo con el quincuagésimo aniversario de la muerte de George Santayana, este libro trata de revisar el conjunto de su obra atendiendo a todas las perspectivas de su filosofía, desde la autobiográfica o la estética hasta la literaria y política, sin olvidar su peculiar relación con España y el catolicismo o con lo que él mismo llamó 'la tradición gentil americana'.@Coincidint amb el cinquantè aniversari de la mort de George Santayana, aquest llibre tracta de revisar el conjunt de la seua obra atenent a totes les perspectives de la seua filosofia, des de l'autobiogràfica o l'estètica fins a la literària i política, sense oblidar la seua peculiar relació amb Espanya i el catolicisme o amb el que ell mateix va cridar 'la tradició gentil americana'.