The Aesthetics of LeRoi Jones / Amiri Baraka: The Rebel Poet - Lee, Maurice A. (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Este libro explora la estética de LeRoi Jones / Amiri Baraka desde sus primeros días como poeta 'beat' hasta la actualidad. Baraka ha sido considerado como el poeta rebelde, el que siempre ataca la política, denuncia el abuso de poder y las erróneas políticas administrativas de los Estados Unidos. Este volumen examina algunos de los más importantes ensayos y obras de ficción, con el objetivo de clarificar la importancia en el desarrollo de la obra de Baraka.@Aquest llibre explora l'estètica de LeRoi Jones / Amiri Baraka des dels seus primers dies com poeta 'beat' fins a l'actualitat. Baraka ha estat considerat com el poeta rebel, el que sempre ataca la política, denuncia l'abús de poder i les errònies polítiques administratives dels Estats Units. Aquest volum examina alguns dels més importants assajos i obres de ficció, amb l'objectiu de clarificar la importància en el desenvolupament de l'obra de Baraka.