Alfred North Whitehead: un metafísico atípico - García Raffi, Xavier (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Whitehead es presentado como un hombre cuya vida intelectual está seccionada en dos: de un lado el lógico, unido a Russel en la confección de Principia Matematica y de otro el metafísico. Estuvo fascinado con la nueva síntesis física de la teoría de la relatividad, consciente de la profundidad del reto intelectual que planteaba.@Whitehead és presentat com un home amb la vida intel·lectual seccionada en dos: d'un costat el lògic, unit a Russel en la confecció de Principia Matematica i d'un altre el metafísic. Va estar fascinat amb la nova síntesi física de la teoria de la relativitat, conscient de la profunditat del repte intel·lectual que plantejava.