We Stand before the Secret of the World: Traces along the Pathway of American Romanticism - Derrick, Paul Scott (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Diez ensayos publicados con anterioridad que, en conjunto, tienen la finalidad de proporcionar un debate coherente de la filosofía antisistemática del trascendentalismo americano y la forma en que se refleja en diversos escritores y pintores de los siglos XIX y XX en los Estados Unidos. Reflexiona sobre las implicaciones de la revolución romántica en el pensamiento occidental y demostrar la importancia del romanticismo para el desarrollo de la cultura americana.@Deu assajos publicats amb anterioritat que, en conjunt, tenen la finalitat de proporcionar un debat coherent de la filosofia antisistemàtica del trascendentalisme americà i la forma que es reflecteix en diversos escriptors i pintors dels segles XIX i XX als Estats Units. Reflexiona sobre les implicacions de la revolució romàntica en el pensament occidental i demostrar la importància del romanticisme per al desenvolupament de la cultura americana.