Under the Magnolias: Growing up White in the South - Greenslade, Suzanne (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Suzanne Greenslade, nacida en Atlanta (Georgia), nos describe a través de las 85 imágenes que contiene este libro, su infancia pasada en el Sur. Sus recuerdos de aquellos días están íntimamente ligados a Willie Mae, la señora negra que la cuidaba hasta que se fue a la universidad, y que se convirtió en su segunda madre. Las imágenes de este libro son un homenaje a Willie Mae y a su familia.@Suzanne Greenslade, Atlanta (Geòrgia), ens descriu a través de les 85 imatges que conté aquest llibre, la seva infantesa passada al Sud. Els seus records d'aquells dies estan íntimament lligats a Willie Mae, la senyora negra que la cuidava fins que se'n va anar a la universitat, i que es va convertir en la seva segona mare. Les imatges d'aquest llibre són un homenatge a Willie Mae i a la seva família.