Planteamientos estéticos y políticos en la obra de Zora Neale Hurston - Fraile Marcos, Ana María (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Este libro contribuye al debate sobre la figura y relevancia de la obra de Zora Neale Hurston, insigne predecesora de las escritoras afroamericanas actuales. Además de estudiar el modo en que Hurston aplica a la literatura ideas sobre política racial de género, se expone el proceso por el que se convirtió en una figura clave en la lucha por la transformación del canon literario estadounidense.@Aquest llibre contribueix al debat sobre la figura i rellevància de l'obra de Zora Neale Hurston, insigne predecessora de les escriptores afroamericanes actuals. A més d'estudiar la manera que Hurston aplica a la literatura idees sobre política racial de gènere, s'exposa el procés pel qual es va convertir en una figura clau en la lluita per la transformació del cànon literari nord-americà.