Women's Contribution to Nineteenth-century American Theatre - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Esta colección de ensayos muestra los múltiples aspectos de la contribución que hizo la mujer, al teatro americano del siglo XIX. En este estudio se enseñan diversos tipos de mujeres y los roles que desempeñan, así como refleja la manera en que Susan Glaspell y Sophie Treadwell ayudaron a dar forma al teatro, entre muchas otras que escribirían décadas más tarde.@Aquesta col·lecció d'assajos mostra els múltiples aspectes de la contribució que va fer la dona, al teatre americà del segle XIX. En aquest estudi s'ensenyen diversos tipus de dones i els rols que ocupen, així com reflecteix la manera que Susan Glaspell i Sophie Treadwell van ajudar a donar forma al teatre, entre moltes altres que escriurien dècades més tard.