Emerson transcendens / La trascendencia de Emerson - Lastra Meliá, Antonio (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Inscrito en la tradición de los estudios americanos, este libro procura atender a la pluralidad de la civilización americana, desde el momento de la fundación hasta el mundo del arte contemporáneo, con la figura de Ralph Waldo Emerson como eje central de la argumentación.@Inscrit en la tradició dels estudis americans, aquest llibre procura atendre la pluralitat de la civilització americana, des del moment de la fundació fins al món de l'art contemporani, amb la figura de Ralph Waldo Emerson com a eix central de l'argumentació.