Nor Shall Diamond Die: American Studies in Honor of Javier Coy - Varios autores (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Homenaje a Javier Coy, catedrático jubilado del Departamento de Filología Inglesa y Alemana de la Universitat de València de 1990 a 2000, y uno de los primeros investigadores en introducir los estudios norteamericanos. Se recogen 50 artículos de especialistas en este campo, que reflejan el estado de los estudios sobre la cultura y literatura de los Estados Unidos contemporáneos.@Homenatge a Javier Coy, catedràtic jubilat del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de València de 1990 a 2000 i un dels primers investigadors a introduir els estudis nord-americans. Recull de 50 articles d'especialistes en aquest camp, que reflecteixen l'estat dels estudis sobre la cultura i la literatura dels Estats Units contemporanis.