From Physics to Metaphysics: Philosophy and Allegory in the Critical Writings of T. S. Eliot - Vericat Pérez-Mínguez, Fabio L. (Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 2011)
Antes de dedicarse por completo a la literatura, T.S. Eliot fue un serio estudiante de filosofía. Este estudio pretende determinar la importancia de este hecho en su desarrollo como crítico literario. La intención es argumentar que el cambio que Eliot hizo de la filosofía a la literatura fue instigado con la esperanza de encontrar en el campo literario un estilo que había vencido durante sus estudios filosóficos.@Abans de dedicar-se per complet a la literatura, T.S. Eliot fou un estudiant seriós de filosofia. Aquest estudi pretén determinar la importància d'aquest fet en el seu desenvolupament com a crític literari. La intenció és argumentar que el canvi que Eliot va fer de la filosofia a la literatura, va ser instigat amb l'esperança de trobar en el camp literari un estil que havia vençut durant els seus estudis filosòfics.